MEĐUNARODNI SAJAM TURIZMA ODRŽAVA SE OD 22. DO 25. FEBRUARA: U ponudi i Kambodža

G. V.

08. 02. 2024. u 14:38

VIŠE od 500 izlagača iz 27 zemalja učestvovaće na ovogodišnjem međunarodnom sajmu turizma, koji će se pod kupolama Beogradskog sajma održati od 22. do 25. februara. Ova tradicionalna i jedna od najznačajnihih manifestacija celog regiona jugoistočne Evrope i drugih delova sveta, organizuje se pod sloganom "Avantura počinje ovde!"

МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ТУРИЗМА ОДРЖАВА СЕ ОД 22. ДО 25. ФЕБРУАРА: У понуди и Камбоџа

Foto: Opština Voždovac

Po prvi put na sajmu ove godine nastupaće Kambodža, Ekvador, Sveta Lucija, Libija, a zemlje koje će se vratiti ponovo su Indonezija, Kuba i Sao Tome i Principe. Zemlja partner ovogodišnjeg Sajma turizma je Grčka, a ova saradnja doprineće daljem unapređenju turističkog prometa između dve zemlje.

- U paviljonu Nacionalne turističke organizacije Grčke, posetioce će očekivati izlagači iz cele zemlje, od regionalnih predstavnika, turističkih organizacija iz najpopularnijih grčkih destinacija, pa sve do profesionalnih udruženja - saopšili su iz Beogradskog sajma.

Cena pojedinačne ulaznice je 500 dinara, a parkinga 200 dinara po satu. Sajam turizma će se održati u halama 1, 1A i 4 od 10 do 19 časova, a poslednjeg dana, u nedelju 25. februara, od 10 do 18 časova. Istovremeno će se u halama 2A i 2C odvijaće se i 19. Međunarodni sajam hotelsko ugostiteljske opreme "Horeca" koji će okupiti brojne domaće i inostrane kompanije iz najrazličitijih oblasti u vezi sa ugostiteljskim delatnostima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)