ISTRAŽIVANjA pokazuju da su na spisku najprljavijih predmeta koji su prepuni mikroorganizama - korpe i kolica za nošenje robe u trgovinama.

Alex

25.09.2020. 00:39

U Aman prodavnicama nisu prljave samo korpe, sve je prljavo, zamazano i ulepljeno. Na odeljenje delikatesa dodju iz magacina i neopranim rukama hvataju i seku subomesnato. Niko ne ume tanko i lepo da isece. Taj direktor obmanjuje javnost ako tvrdi da peru svakog dana. Izgleda radnja kao da nikad ne peru nista.

Branjo

25.09.2020. 07:11

To je tačno. Ali nije samo Aman jer i u većini ostalih marketa je isto ili slično. O tome da više ni u jednom nema dezo barijera a ni sredstvo za dezinfekciju ruku...

Junik

25.09.2020. 07:35

Mi koji stalno koristimo usluge trgovine Amana svedoci smo da je mnogo i drugih profesionalnih manjkavosti u ovim radnjama. Kao jednaod mnogih je da je na rafovima jedna cenadok je na sifri koju izcitava kasa druga cena sto mnogi stariji sugradjani ne primeta i misljanja su da je roba jeftinija a ustvari je skuplja od drugih ponudjaca. Prljavo po svim delovima radnje od podova, rafova, korpi i kolica. Iz licnog razgovora sa ljudima u Becmenu je naj uredjeniji Aman dok su drugi aman zaman.