DETALJI STRAVIČNOG NASILJA NAD DEČAKOM U NOVOM SADU: Marko odveo dete između zgrada - iživljavao se, pa ga šutirao u glavu (VIDEO)

Novosti onlajn

21. 04. 2023. u 21:13

POLICIJA je za kratko vreme nakon objave potresnog snimka na kom se vidi maltretiranje i iživljavanje nad maloletnim detetom, identifikovala napadača Marka V. (17) i utvrdila sve detalje događaja.

ДЕТАЉИ СТРАВИЧНОГ НАСИЉА НАД ДЕЧАКОМ У НОВОМ САДУ: Марко одвео дете између зграда - иживљавао се, па га шутирао у главу (ВИДЕО)

Foto: Printscreen

Osumnjičeni Marko V. se 11. oktobra 2022. godine sre u Novom Sadu sa dečakom koga je primorao da krene sa njim između zgrada i tada tražio da pregleda mobilni telefon. Nakon toga oštećenog je udarao u glavu i telo, nakon čega ga snima mobilnim telefonom i primorava dečaka da govori "Izvinjavam se svima sa Telepa". Zatim ga opet šutira nekoliko puta u glavu i telo.

Dečak nije prijavio napad policiji i nije se za njega znalo dok nije objavljen na društvenim mrežama. Tada je utvrđeno da je osumnjičeni Marko V. trenutno nalazi u zatvoru u NS.

On je 21. marta sproveden Sudiji za maloletnike VJT u NS koji je nakon saslušanja odredio pritvor. Izvršenim proverama putem telefona kontaktiran OZ u NS gde je potvrđeno da je imenovanom produžen pritvor od dana 20.04. 2023. godine.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)