PARTNER UBIJENE ŽENE IZ JAGODINE SE BRANI ĆUTANJEM: Pritvor za sva tri brata osumnjičena za umešanost u zločin

S.BABOVIĆ

11. 05. 2023. u 09:59

MILAŠIN Đ. (63) iz Ćićevca, osumnjičen za teško ubistvo u saizvršilaštvu Radmile Jevremović (52) iz Jagodine, branio se ćutanjem na saslušanju pred Višim javnim tužilaštvom u Kruševcu, saznaju „Novosti“.

ПАРТНЕР УБИЈЕНЕ ЖЕНЕ ИЗ ЈАГОДИНЕ СЕ БРАНИ ЋУТАЊЕМ: Притвор за сва три брата осумњичена за умешаност у злочин

Foto:S.Babović

- Druga dva brata, takođe osumnjičena, Dušan (65) i Dejan Đ. (45), dala su različite izjave o događaju, a pritom su sva njihova objašnjenja bila nelogična, iznosi izvor „Novosti“.

- Odlučeno je da se svima odredi pritvor do 30 dana, a u međuvremenu, tužilaštvo u saradnji sa policijom i veštacima pokušava da rekonstruiše sled radnji koje su dovele do smrtnog ishoda.

A on se dogodio u Opštoj bolnici Kruševac, gde je u ponedeljak uveče primljena teško prebijena žena. Uprkos naporima lekara, podlegla je višestrukim povredama nastalim usled udaraca drvenim predmetom, po glavi i po telu.

Za sada se veruje da je žena prvi put udarena ispred kuće svog partnera, a da se onda nasilje nastavilo u samoj kući.

Kako su "Novosti" juče objavile, krvava odeća nađena je ispod sena u dvorištu na imanju braće iz Ćićeva i biće prosleđena na dalje analize, kao i više komada drvenih predmeta (trupac, skraćena lopata), koji potencijalno mogu biti predmeti kojim je udarana nesrećna žena.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK: Karlos Alkaraz izbačen sa turnira u Madridu! Imitirao Nadala, pa morao da pakuje kofere, kao i Rafa (VIDEO)