KOVINAC UHAPŠEN SA 694.000 TABLETA BENSEDINA I KSALOLA: Pun automobil tableta za smirenje za "crno " tržište

Јелена Илић
Jelena Ilić

30. 05. 2023. u 13:16

U Kovinu, pregledom putničkog vozila S.S. iz ovog grada, pripadnici Policijske uprave u Pančevu, pronašli su ukupno 694.935 tableta“ Bensedin“ i „Ksalol“, koje spadaju u psihoaktivne supstance.

КОВИНАЦ УХАПШЕН СА 694.000 ТАБЛЕТА БЕНСЕДИНА И КСАЛОЛА: Пун аутомобил таблета за смирење за црно  тржиште

Foto: J J. Baljak

U Višem javnom tužilaštu u Smederevu saslušan je S.S. iz Kovina, kome se stavlja na teret krivično delo Neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Nakon saslušanja Više javno tužilaštvo u Smederevu je stavilo predlog da se osumnjičenom odredi pritvor, zbog postojanja osobitih okolnosti da će ometati postupak uticajem na svedoke, zatim zbog osobitih okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo, kao i obzirom na postojanje okolnosti koje ukazuju na uznemirenje javnosti imajući u vidu količinu pronađenih tableta, saopštilo je tužilaštvo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)