„NOVOSTI“ SAZNAJU – MLADIĆ OSUMNJIČEN ZA POKUŠAJ SILOVANJA IMA DOSIJE : Hapšen zbog požara u osnovnoj školi

S.BABOVIĆ

19. 06. 2023. u 10:35

M. R. (27) iz okoline Varvarina, osumnjičen za pokušaj silovanja meštanke (27) prošle nedelje, već je jednom bio pod lupom pravosuđa, saznaju „Novosti“.

„НОВОСТИ“ САЗНАЈУ – МЛАДИЋ ОСУМЊИЧЕН ЗА ПОКУШАЈ СИЛОВАЊА ИМА ДОСИЈЕ : Хапшен због пожара у основној школи

Foto:N.Petrović

Kako saznajemo, osumnjičeni se već sumnjičio za izazivanje požara u Osnovnoj školi „Sveti Sava“ u Bačini 2020. godine. Tada je M. R., zajedno sa S. B. (25), uhapšen zbog sumnje da je pod dejstvom alkohola, iz obesti prouzrokovao paljenje dela školske zgrade.

U požaru je izgorelo više od 4.000 knjiga. 

Pokušaj silovanja se, prema navodima iz prijave, dogodio prošle nedelje.

Kako su „Novosti“ juče otkrile, policija je uspela da locira i uhapsi osumnjičenog, koji je u prvim izjavama pokušao da negira događaj.

- Prema  rečima oštećene, do napada je došlo na putu, kada se vraćala sa posla - iznosi izvor „Novosti“. - Uspela je donekle da rekonstruiše događaj: napadač ju je uhvatio za vrat, pokušao da je skine i napastvuje. Došlo je do guranja i borbe. Žena je nekako uspela da se izvuče i mobilnim telefonom je pozvala supruga. Kada je to čuo, napadač se dao u beg.

Istraga je u toku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove