OCU OKRIVLJENOG ZA MASOVNO UBISTVO U MLADENOVCU PRODUŽEN PRITVOR: Još mesec dana pritvora zbog nelegalnog oružja

Јелена Илић
Jelena Ilić

05. 07. 2023. u 11:59

OCU Uroša B. (20), okrivljenog za masovno ubistvo u selima Malo Orašje i Dubona, na zahetv Tužilaštva produžen je pritvor za još mesec dana.

ОЦУ ОКРИВЉЕНОГ ЗА МАСОВНО УБИСТВО У МЛАДЕНОВЦУ ПРОДУЖЕН ПРИТВОР: Још месец дана притвора због нелегалног оружја

Foto N. Živanović

Odlukom Više suda u Smederevu, R. B. (54) iz Mladenovca je po drugi put produžen pritvor zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija. On je uhapšen pet dana nakon masakra u kome je ubijeno devetoro mladih i 12 ranjeno, za šta je okrivljen njegov sin.

Prilikom pretresa objekata u kojima je živeo i koje je koristio osumnjičeni R. B. nađeni su revolver kalibra 44 sa olučenom cevi, jedan pištolj kalibra 7,65mm koji predstavlja poluautomatsko oružje, nekoliko stotina metaka različitog kalibra, 850 grama baruta, kao i nekoliko optičkih nišana i drugih različitih delova za vatreno oružje.

Tokom istrage utvrđuje se poreklo ovog ali i oružja kojim je izvršen zločin.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo