PRIZNAO DA JE PRETUKAO ŽENU NA OKRETNICI TRAMVAJA: Oglasilo se Tužilaštvo - traži zabranu prilaska i komunikacije sa žrtvom

J.D.Lj.

14. 07. 2023. u 14:38

POVODOM događaja na parkingu JKP Gradskog saobraćajnog preduzeća u Novom Beogradu, gde je prekjuče D.D. ( 43) nasrnuo i pretukao suprugu V.D. (43) na radnom mestu, a inače vozača tramvaja, nadležno Tužilaštvo je, u saradnji sa policijom, identifikovalo napadača i uhapsilo ga.

ПРИЗНАО ДА ЈЕ ПРЕТУКАО ЖЕНУ НА ОКРЕТНИЦИ ТРАМВАЈА: Огласило се Тужилаштво - тражи забрану приласка и комуникације са жртвом

Foto: D. N.

- Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je zbog događaja na parkingu GSP osumnjičenom D.D. odredilo zadržavanje, a nakon toga, on je danas saslušan i na teret mu se stavlja nasilje u porodici - saopštili su danas iz Tužilaštva. - Osumnjičeni je priznao izvršenje krivičnog dela, a Tužilaštvo je nadležnom sudu podnelo zahtev da mu se izrekne mera zabrane prilaženja, sastajanja i komunikacije sa oštećenom.

Odluku o ovom predlogu doneće Sud, a kako još navode iz Tužilaštva, u daljem toku postupka, biće izvedene i neke druge dokazne radnje, ispitani svedoci i obavljena potrebna veštačenja.

Inače, kako saznajemo, iako je od pre mesec dana već imao izrečenu zabranu prilaska i komunikacije sa V.D. njen suprug to nije ispoštovao, te je došao na njeno radno mesto, sačekao pogodan trenutak i pretukao je. 

Nezvanično, sačekao je da V.D. izađe iz svog automobila kojim je došla na posao, a onda joj polako, prišao sa leđa. Najpre ju je udarao pesnicama u glavu dok nije pala na tlo.

Kada je pala, besomučno je nastavio da je bije, odnosno da je šutira. 

Nesrećna žena je zapomagala i zvala pomoć. 

Nasilnik je, zatim, ostavio teško povređenu ženu da leži u krvi i pobegao svojim automobilom. Međutim, ubrzo je identifikovan i uhapšen, a V.D. je prevezena u Vojnomedicinsku akademiju gde joj je ukazana lekarska pomoć i konstatovane teške povrede.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave