POLICIJA PRONAŠLA 138 GRAMA MARIHUANE: Nišlija prodavao drogu Sokobanjcu

S. M. J.

13. 09. 2023. u 17:37

POLICIJA u Sokobanji uhapsila dvojicu muškaraca koje tereti da za prodaju opojnih droga, odnosno za nedozvoljeno držanje marihuane.

ПОЛИЦИЈА ПРОНАШЛА 138 ГРАМА МАРИХУАНЕ: Нишлија продавао дрогу Сокобањцу

Foto: Profimedia/Ilustracija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sokobanji uhapsili su V. S. (43) iz Niša zbog postojanja koga terete da je proizvodio i prodavao narkotike i  M. J. (39) iz Sokobanje za koga sumnjaju da je kupovao marihuanu od Nišlije.

Naime, policija je zaustavila „bmv“ u kome su se osumnjičeni prevozili i kod M. J. pronašla manju količinu marihuane koju mu je, kako se sumnja prodao V. S. Kod ovog Nišlije, u stanu koji koristi, policija je pronašla 138 grama marihuane, vagicu za precizno merenje i drobilicu sa tragovima droge, a kod Sokobanjca  paketić sa manjom količinom marihuane.

Osumnjičenima je, po nalogu tužioca, određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Nišu.  

V.S. se inače tereti da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, a M. J. da je izvršio krivično delo nedozvoljeno držanje opojnih droga.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)