PRETIO DA ĆE UBITI ŽENU, ĆERKU I ZETA: Jezivo porodično nasilje u Boru

S. M. J.

06. 10. 2023. u 16:14

BORSKA policija uhapsila je šezdesetdvogodišnjeg sugrađanina pod sumnjom da je počinio krivično delo nasilje u porodici jer je svojim najbližima pretio - ubistvom.

ПРЕТИО ДА ЋЕ УБИТИ ЖЕНУ, ЋЕРКУ И ЗЕТА: Језиво породично насиље у Бору

Foto: S.M.Jovanović

Boranin Lj. S. (62) uhapšen je jer je sinu saopštio da će ubiti svoje najmilije. On je, navodno, sinu rekao da će ubiti svoju ženu, ćerku i zeta kada mu isteknu hitne mere koje su mu u prethodnom periodu izrečene i produžene, jer je napao suprugu.

Ovom muškarcu je po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Boru, određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici, biti priveden tužiocu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

PROROČANSTVO SE ISPUNILO: Neka se Zapad spremi! On je novi ruski ministar sporta - želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar