ZAPLENJENO 30.000 PAKLICA: Policija u Raški sprečila šverc cigareta

G. ĆIROVIĆ

12. 10. 2023. u 13:56

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Raški podneće krivičnu prijavu protiv dvadesettrogodišnjeg muškarca zbog sumnje da je švercovao akciznu robu.

ЗАПЛЕЊЕНО 30.000 ПАКЛИЦА: Полиција у Рашки спречила шверц цигарета

PU Kraljevo (arhiva)

Policija je u kombiju kojim je upravljao osumnjičeni, u mestu Gnjilica kod Raške, pronašla i zaplenila 45 paketa sa oko 30.000 paklica cigareta bez prateće dokumentacije.

Cigarete čija se vrednost procenjuje na oko 8,4 miliona dinara, predate su Poreskoj policiji u Kraljevu, a po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Raški protiv osumnjičenog će biti podneta krivična prijava u redovnom postupku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo