OTAC I DVA SINA PRETUKLI KERAMIČARA NASMRT? Milenka (68) napali na proslavi u centru sela, nesrećni čovek podlegao povredama

Novosti online

21. 11. 2023. u 13:16

KERAMIČARA Milenka L. (68) iz okoline Inđije, koji je preminuo od zadobijenih povreda, tokom proslave u centru sela pretukli su sugrađani, inače otac i dva sina.

ОТАЦ И ДВА СИНА ПРЕТУКЛИ КЕРАМИЧАРА НАСМРТ? Миленка (68) напали на прослави у центру села, несрећни човек подлегао повредама

Foto: Novosti

Slučaj je prijavljen 9. oktobra, nakon što su otac G. J. (43) i njegova dva sina, D. J. (26) i S. J. (18), mučki pretukli nesrećnog čoveka koji je od zadobijenih povreda preminuo nakon 20 dana borbe za život. Osumnjičenima se na teret stavlja krivično delo nanošenje teške telesne povrede sa smrtnim ishodom.

- Milenko jeste pretučen na slavlju, ali nije bila u pitanju porodična slava. Radilo se o seoskoj proslavi, koja se kobnog dana održavala u centru Novog Slankamena. Naime, nesrećni čovek je šetao kada su ga otac i sinovi napali kod folklornog centra, gde ima mnogo kafića i bila je muzika u tom trenutku u jednom od njih, nešto se slavilo valjda - kaže izvor i dodaje:

- Sve se brzo desilo, pa je nesrećni čovek zadobio teške telesne povrede od kojih je završio u beogradskoj bolnici. Obdukcijom je ustanovljeno da mu je slomljen vrat i da je imao nekoliko teških povreda po glavi.

Osumnjičeni su uhapšeni, a nakon što im istekne 48 sati policijskog zadržavanja, biće privedeni na saslušanje u nadležno tužilaštvo.

BONUS VIDEO  - IZBODEN NOŽEM 30 PUTA: Jezivo ubistvo muškarca, zločin se odigrao u napuštenoj kući u Novom Sadu

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)