KRALI BAKAR: Uhapšena četvorica Borana, prijave i protiv dvojice Majdanpečana

S. M. J.

21. 11. 2023. u 15:19

POLICIJA u Boru i Majdanpeku rasvetlila dve krađe bakarnih predmeta i kablova.

КРАЛИ БАКАР: Ухапшена четворица Борана, пријаве и против двојице Мајданпечана

G.Šljivić (ilustracija)

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru uhapsili su četvoricu Borana koje terete da su ukrali 200 kilograma bakarnih predmeta, pretpostavlja se iz jedne kineske kompanije. Uhapšeni su: J. S. (40), G. S. (20), M. S. (19) i F. M. (33) iz Bora.

Policija je 20. novembra, uveče, zatekla na ulici J. S. koji je gurao kolica sa 110 kilograma bakarnih predmeta. Zajedno sa njim zatečen je i G. S., dok su M. S. i F. M. u drugom delu grada uhvaćeni kako nose bakarne predmete, ukupne težine 90 kilograma.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Boru, osumnjičenima za ovu tešku krađu je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivične prijave, biti privedeni tužiocu, a ukradeni predmeti će biti vraćeni vlasniku.

U Majdanpeku je policija, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Negotinu, podnela krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv tridesetpetogodišnjeg i dvadesetosmogodišnjeg muškarca iz okoline ovog grada, takođe zbog krađe bakarnih kablova.

Ovu dvojicu muškaraca je policija zatekla u automobilu kojim je upravljao tridesetpetogodišnjak sa oko 300 kilograma bakarnih kablova, za koje se sumnja da su ukrali iz jedne kineske kompanije.

Pronađeni predmeti su vraćeni vlasniku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!