ODVEZAO OTKLJUČAN AUTO: Uhapšen mladić (19) iz okoline Nove Crnje

Богољуб Грујић
Bogoljub Grujić

29. 11. 2023. u 18:02

ZRENjANINSKA policija, po nalogu glavnog javnog tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Kikindi, uhapsila je A. B. (19) iz okoline Nove Crnje, zbog sumnje da je izvršio četiri krivična dela neovlašćenog korišćenja tuđeg vozila. 

ОДВЕЗАО ОТКЉУЧАН АУТО: Ухапшен младић (19) из околине Нове Црње

Foto: B. Grujić

On se sumnjiči da je 26. novembra seo u otključan "pežo", parkiran u dvorištu kuće u Srpskoj Crnji, startovao ga ključem koji je bio u automobilu, a potom sleteo sa puta, udario u drvo i pešice se udaljio u nepoznatom pravcu.

Takođe je, iste večeri pokušao da se odveze "škodom" koja je bila parkirana u garaži jedne porodične kuće, a potom i da automobil izgura iz garaže ali u tome nije uspeo.

A. B. se sumnjiči i da je 16. oktobra ove godine ušao u "audi", sa ključevima u vozilu koji je bio parkiran ispred jedne kuće u Srpskoj Crnji, startovao ga i udario u kapiju te kuće, nakon čega je izašao iz automobila i otišao.

Sumnja se i da je istog dana odvezao "fijat", u kojem su takođe bili ključevi, a kada se automobil ugasio, ostavio ga je nedaleko od kuće vlasnika.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Kikindi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UBIJEN ALEKSANDR PELEŠENKO: Dvostruki šampion Evrope poginuo u Ukrajini