PALICAMA PRETUKLI MUŠKARCA PRED ŽENOM I DETETOM: Jeziva scena u Novom Pazaru - kolima blokirali auto, trojica udarila na jednoga (VIDEO)

Novosti online

02. 12. 2023. u 22:28

U NOVOPAZARSKOM naselju Drum nasred puta brutalno je pretučen muškarac i to pred ženom i detetom!

ПАЛИЦАМА ПРЕТУКЛИ МУШКАРЦА ПРЕД ЖЕНОМ И ДЕТЕТОМ: Језива сцена у Новом Пазару - колима блокирали ауто, тројица ударила на једнога (ВИДЕО)

Foto: Printskrin X

Kako se vidi na snimku sa nadzorne kamere, sve je počelo kada je jedan automobil presekao put drugom kako bi ga zaustavio. Tada su iz prvog vozila izašla trojica muškaraca sa palicama u rukama i krenula ka drugom autu.

Čim su otvorili zadnja vrata, počeli su palicama da udaraju muškaraca, koji je uspeo da izađe iz kola, a napadači su nastavili besomučno da ga tuku. Tada je sa zadnjeg sedišta izašla i žena sa malim detetom.

Snažan udarac je dobio i suvozač, kada je napustio vozilo.

Na kraju se nekako sve smirilo, napadači su se vratili u svoj automobil i otišli.

Motiv ovog brutalnog napada zasad nije poznat.

(Kurir)

BONUS VIDEO - OTAC PRONAŠAO TELA SINA I SNAJE: „Dozivao sam "Igore", nije reagovao – već su bili mrtvi“

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!