SANKCIONISANI VOZAČI U KNJAŽEVCU: Vozili pijani, pa izazvali saobraćajne nezgode

S. M. J.

05. 12. 2023. u 14:49

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u Knjaževcu zadržali su dvojicu vozača koji su, vozeći pod dejstvom alkohola, izazvali saobraćajne nezgode u kojima su lakše povređeni.

САНКЦИОНИСАНИ ВОЗАЧИ У КЊАЖЕВЦУ: Возили пијани, па изазвали саобраћајне незгоде

Foto: S. M. J.

Dvojica Knjaževčana izazvali su, navode u Policijskoj upravi u Zaječaru, saobraćajne nezgode u kojima su, srećom, lakše povreženi. Obe su, utvrdila je policija, izazvali pod dejstvom alkohola.

Četrdesetšestogodišnji muškarac je, upravljajući neregistrovanim „subaruom“ sa 2,78 promila alkohola u organizmu i bez vozačke dozvole, sleteo pored puta i udario u zemljani nasip.

Dvadesetdvogodišnji vozač automobila „bmv“ je vozeći sa 1,79 promila alkohola i, kako se sumnja, neprilagođenom brzinom, sleteo sa puta i udario u parkirana vozila.

Protiv njih će, navode nadležni, biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

Saobraćajna policija uputila je apel vozačima u ovoj opštini da ne voze pod dejstvom alkohola, kao i da poštuju sve saobraćajne propise, jer na taj način čuvaju svoj i živote drugih učesnika u saobraćaju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!