UHAPŠEN CRNOGORAC U NOVOM SADU (33): Švercovao drogu, policija u autu i stanu pronašla veću količinu marihuane

Novosti online

09. 12. 2023. u 20:32

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su S. Đ. (1990), državljanina Crne Gore, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

УХАПШЕН ЦРНОГОРАЦ У НОВОМ САДУ (33):  Шверцовао дрогу, полиција у ауту и стану пронашла већу количину марихуане

Foto: Rada Šegrt/Ilustracija

Policije je prilikom kontrole automobila marke "škoda fabija" kojim je upravljao osumnjičeni, u pregrađenom prostoru tzv. "bunkeru" pronašla i zaplenila ukupno 40 vakum kesa sa oko 21,6 kilograma materije za koju se sumnja da je marihuana.

Daljim pretresom stana koji je osumnjičeni koristio u Beogradu, policija je pronašla i zaplenila još 56 vakum kesa sa više od 30,2 kilograma marihuane, vozilo marke "golf 7", kao i dva mobilna telefona.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Novom Sadu.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024