PUŠKOM UPUCAO TINEJDŽERA Pokušaj ubistva kod Velike Plane: Osumnjičeni nakon zločina pobegao u Beograd, uhapšen i njegov otac

Novosti online

22. 12. 2023. u 12:56

POLICIJSKI službenici PU Smederevo, zajedno sa pripadnicima policije u Beogradu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Smederevu, uhapsili su tokom ranih jutarnjih sati A. M. (23) iz okoline Velike Plane, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

ПУШКОМ УПУЦАО ТИНЕЈЏЕРА Покушај убиства код Велике Плане: Осумњичени након злочина побегао у Београд, ухапшен и његов отац

Foto: Shutterstock/Ilustracija

Postoje osnovi sumnje da je osumnjičeni sinoć, nakon verbalne rasprave, ispred kuće u kojoj živi, iz puške koju je nelegalno posedovao, ispalio jedan hitac u predeo stomaka oštećenom tinejdžeru (19), nanoseći mu tešku telesnu povredu opasnu po život, prenosi Blic.

Intenzivnim radom policijskih službenika, uhapšen je i otac osumnjičenog B. M. koji mu je pomogao da pobegne tako što ga je prevezao do Beograda i sakrio pušku, koja je u međuvremenu pronađena.

BONUS VIDEO: AUTOBUS UDARIO AUTO KOJI JE POKOSIO PUTNIKE NA STANICI: Teška saobraćajna nesreća u Nišu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KNAUS: Francuska i Nemačka blokiraju glasanje o Prištini u Savetu Evrope, Vučić efektno apelovao na Makrona