SUMNJIVA SMRT SRBINA KOD KOSOVSKE KAMENICE: "Novosti" saznaju - Telo Ivice Jovanovića (54) prosleđeno na obdukciju u Prištinu

D. Z.

22. 12. 2023. u 19:39

TELO Ivice Jovanovića (54), profesora Srednje medicinske škole prosleđeno je na obdukciju u Prištinu, a koja će ustanoviti tačan uzrok smrti ovog mladog čoveka , supruga i oca dvoje dece iz Kosovske Kamenice.

СУМЊИВА СМРТ СРБИНА КОД КОСОВСКЕ КАМЕНИЦЕ: Новости сазнају - Тело Ивице Јовановића (54) прослеђено на обдукцију у Приштину

foto fejsbuk

Ivica Jovanović pronađen je mrtav danas popodne, u šumi, kraj puta između sela Donje i Gornje Močare.

Kako za "Novosti" ističu iz tzv. kosovske policije, čije su ekipe bile danas popodne na mestu gde je pronađeno telo, tužilac je okarakterisao smrt kao „sumnjivu“, zbog čega je naložena obdukcija.

Prema saznanjima "Novosti", profesoru, koji je juče popodne poslednji put viđen oko 15 časova, telefon je poslednji put bio dostupan oko ponoći.  Danas posle 16 časova pronađen je prvo automobil, a potom i njegovo telo.

Inače, Ivica je, kako nam svedoče meštani Kosovske Kamenice, bio ugledan čovek i omiljen profesor, a više detalja o njegovoj smrti znaće se po dobijanju rezultata obdukcije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UBIJEN ALEKSANDR PELEŠENKO: Dvostruki šampion Evrope poginuo u Ukrajini