U TORBICI KRIO HEROIN: U Leskovcu uhapšen četrdesetogodišnji muškarac

I. M.

29. 12. 2023. u 13:50

Policija je u Leskovcu uhapsila I.B.(40), iz okoline ovog grada, jer mu je pronašla dva paketića sa oko 100 grama heroina.

У ТОРБИЦИ КРИО ХЕРОИН: У Лесковцу ухапшен четрдесетогодишњи мушкарац

foto: I.Mitić

Droga je pronađena u njegovoj torbici, u automobilu kojim je upravljao. Tereti se zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Po ovlašćenju Osnovnog javnog tužilaštva u Leskovcu, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on je, uz krivičnu prijavu, priveden tužiocu, saopštila je leskovačka Policijska uprava.

Osumnjičeni je u prisustvu branioca priznao izvršenje krivičnog dela odnosno da je neovlašćeno držao supstance proglašene za opojne droge – oko 100 grama heroina.

Nakon saslušanja, na predlog javnog tužioca, određen mu je pritvor u trajanju do 30 dana, zbog postojanja osobitih okolnosti da bi ostankom na slobodi mogao ponoviti krivično delo.

Tužilaštvo je saopštilo da je donelo naredbu o sprovođenju istrage, tokom koje će se obaviti veštačenje od strane veštaka neuropsihijatra i sprovesti druge neophodne radnje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!