HOROR U NOVOGODIŠNJOJ NOĆI: Pretukli čoveka u Pančevu, preminuo na Božić

J.D.Lj.

09. 01. 2024. u 12:10

OSNOVNO javno tužilaštvo u Pančevu je u saradnji sa tamošnjim policijom uhapsilo N. G. (20) i A. B. (21) zbog sumnje da su izvršili krivično delo teška telesna povreda, usled čega su doveli u opasnost život oštećenog D. J., koji je posle toga preminuo.

ХОРОР У НОВОГОДИШЊОЈ НОЋИ: Претукли човека у Панчеву, преминуо на Божић

Foto: Novosti

Oni su u toku novogodišnje noći u Pančevu u ugostiteljskom objektu "Moja kafana" fizički napali D. J. tako što su mu zadali više udaraca rukama i nogama u predelu glave i tela, a potom oštećenog koji je bio bez svesti preneli iza zgrade Arhiva Pančevo, gde je pronađen od strane SZHMP Pančevo.

Na predlog OJT Pančevo, Osnovni sud odredio je pritvor osumnjičenima N. G. i A. B. zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na svedoke.
 
Imajući u vidu da je oštećeni D. J. preminuo na Božić, OJT Pančevo je donelo naredbu da se izvrši obdukcija preminulog, nakon kog nalaza i mišljenja će pančevačko Tužilaštvo spise predmeta uputiti Višem javnom tužilaštvu, kao stvarno i mesno nadležnom tužilaštvu, na dalju nadležnost i postupanje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK: Karlos Alkaraz izbačen sa turnira u Madridu! Imitirao Nadala, pa morao da pakuje kofere, kao i Rafa (VIDEO)