UHAPŠEN MUŠKARAC IZ KAČAREVA: Posedovao drogu i napao policajce, određen pritvor do 30 dana

J.D.Lj.

01. 02. 2024. u 14:59

VIŠE javno tužilaštvo u Pančevu je danas donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv J. M. (37) iz Kačareva zbog sumnje da je izvršio krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

УХАПШЕН МУШКАРАЦ ИЗ КАЧАРЕВА: Поседовао дрогу и напао полицајце, одређен притвор до 30 дана

Foto: "Novosti"

Osumnjičenom se stavlja na teret da je 30. januara, u 13.50 časova, u Kačarevu, u kući u kojoj živi, neovlašćeno radi prodaje držao 1.054 grama opojne droge amfetamin, 44 grama marihuane, 4 grama kokaina i digitalnu vagicu za precizno merenje sa tragovima ove droge.

Takođe, J. M. se tereti da je istog dana u 12.30 časova u Kačarevu u ul. JNA napao službeno lice u vršenju poslova javne bezbednosti tako što je pre vršenja pregleda osumnjičenog i putničkog automobila kojim je upravljao, naglo startovao svoje, te udario i oštetio službeno vozilo Policijske uprave u Pančevu, dok se jedan policijski službenik nalazio unutra, a drugi napolju.

Nakon saslušanja osumnjičenog, nadležni sud je po predlogu Tužilaštva odredio pritvor osumnjičenom u trajanju do 30 dana zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticajem na svedoke.

Tužilaštvo će u daljem toku istrage ispitati svedoke događaja i obaviti potrebna veštačenja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)