SUPRUGA GORANA JEŠIĆA PRIJAVILA MUŽA ZA NASILJE: Izrečene mu obe hitne mere

Novosti online

04. 02. 2024. u 19:11

SUPRUGA Gorana Ješića, potpredsednika Demokratske stranke i šefa opozicije u Novom Sadu, Ružica Ješić, prijavila je danas muža da ju je tukao.

СУПРУГА ГОРАНА ЈЕШИЋА ПРИЈАВИЛА МУЖА ЗА НАСИЉЕ: Изречене му обе хитне мере

Foto: Printskrin

Prema nezvaničnim informacijama, između supružnika došlo do verbalne rasprave, nakon čega je Goran Ješić otvorenom šakom zadao Ružici nekoliko udara u predelu glave i tela.

Supruga potpredsednika Demokratske stranke nije zadobila vidne povrede.

Policisjki službenici su izvršili procenu rizika i utvrdili da rizik postoji i Ješić Goranu izrekli hitne mere, privremeno udaljenja učinioca iz stana i privremenu zabrane učiniocu da kontaktira žrtvu nasilja i prilazi joj.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)