POKUŠAJ UBISTVA U VRANJU: Produžen pritvor osumnjičenom za incident u Kraljevića Marka

J. S.

05. 03. 2024. u 12:11

APELACIONI sud u Nišu doneo je Rešenje o produženju pritvora za još dva meseca protiv osumnjičenog M. M. iz Vranja (39), protiv koga se pred Višim javnim tužilaštvom u Vranju vodi krivični postupak zbog sumnje da je izvršio krivična dela „teško ubistvo u pokušaju” i „nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija” .

ПОКУШАЈ УБИСТВА У ВРАЊУ: Продужен притвор осумњиченом за инцидент у Краљевића Марка

Foto: J.S.

Pritvor je produžen, „jer postoje okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo”, kažu u Višem javnom tužilaštvu u Vranju.

Takođe, prema još jednom osumnjičenom u vezi sa ovim događajem, M. M. iz Vranja (37) koji se tereti za „pomaganje“, pritvor je ukinut Rešenjem Apelacionog suda u Nišu od pre mesec dana.

U decembru prošle godine u Ulici Kraljevića Marka u Vranju, najpre je došlo do svađe i tuče između osumnjičenih i još četiri muške osobe iz Vranja starosti 42, 36, 20 i 17 godina, nakon čega je M. M. (39) iz pištolja ispalio više hitaca i naneo lake telesne povrede četrdesetdvogodišnjem, tridesetšestogodišnjem i dvadesetogodišnjem muškarcu, dok je jedan od njih prošao bez povreda.

BONUS VIDEO:

FORENZIČARI NA MESTU TRAGEDIJE: U Petrovaradinu roditelji ubili dva sina, pa skočili sa zgrade

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!