DESETOČLANA GRUPA PALA ZBOG PREVARA: Pred tužiocem sutra i prekosutra

J.D.Lj.

05. 03. 2024. u 21:00

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu u saradnji sa policijskim službenicima PS Novi Beograd, PI Bežanijska kosa uhapsili su deset lica zbog prevare.

ДЕСЕТОЧЛАНА ГРУПА ПАЛА ЗБОГ ПРЕВАРА: Пред тужиоцем сутра и прекосутра

Foto: D. Balšić

Uhapšeni su S.S. (30), Lj.V. (26), A.S. (24), J.S. (48), S.M. (25), N.C. (23), A.B. (22), M.J. (33), V.S.V. (48) i B.V. (45) zbog sumnje da su, od novembra do sredine decembra 2023. godine, izvršili prevarena štetu poznate beogadske firme za prodaju računara i tehničke opreme i pribavili sebi protivpravnu imovinsku korist veću od 1.500.000 dinara.

Uhapšeni će sutra i prekosutra biti saslušani od strane javnog tužioca Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu na sve okolnosti krivičnog dela, o čemu će javnost biti naknadno obaveštena.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima