OTKRIVENA LABORATORIJA SA 200 STABLJIKA MARIHUANE U KRČEDINU: Novosađanin osumnjičen za nelegalan uzgoj droge

Lj.P.

13. 03. 2024. u 12:33

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su P. B. (39) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

ОТКРИВЕНА ЛАБОРАТОРИЈА СА 200 СТАБЉИКА МАРИХУАНЕ У КРЧЕДИНУ: Новосађанин осумњичен за нелегалан узгој дроге

FOTO:PUNS

Pretresom stana i pomoćnih prostorija u Krčedinu, koje osumnjičeni koristi, policija je pronašla laboratoriju za uzgoj marihuane sa 200 stabljika i kompletnu opremu za uzgoj ove biljke, 415 grama sasušene marihuane i jednu digitalnu vagu za precizno merenje.

FOTO:PUNS

P. B. je određeno zadržavanje do 48 sati i biće priveden, uz krivičnu prijavu, višem javnom tužiocu u Sremskoj Mitrovici.

BONUS VIDEO - PODKAST "NIJE SAMO NASLOV" - Nemanja Starović: Američko društvo je podvojeno više nego ikada pre

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu