DRŽALI I PRODAVALI DROGU: Tužilaštvo u Pančevu podiglo optužnicu protiv dilera, traži zatvorsku kaznu

J.D.Lj.

14. 03. 2024. u 11:34

VIŠE javno tužilaštvo u Pančevu je sudu podnelo optužnicu protiv V. V. (36) i M. V. (34), obojica iz Vršca, zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga u saizvršilaštvu, dok se B. Č. (36) tereti da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

ДРЖАЛИ И ПРОДАВАЛИ ДРОГУ: Тужилаштво у Панчеву подигло оптужницу против дилера, тражи затворску казну

D. Novković

Okrivljeni V. V. i M. V. se terete da su 4. aprila 2023. godine u večernjim časovima u Vršcu neovlašćeno radi prodaje držali opojnu drogu marihuanu, i to V. V. - u količini od 2 grama prilikom upravljanja putničkim vozilom u Ulici Ive Milutinovića, a obojica u količini od 15 kilograma i 149 grama, upakovanu u 15 paketa, u kući u kojoj žive u Sterijinoj ulici.

Okrivljeni B. Č. se tereti da je istog dana u Vršcu, prilikom upravljanja putničkim vozilom u ulici Kuštiljski put, neovlašćeno držao u manjoj količini za sopstvenu upotrebu opojnu drogu amfetamin u količini od 0,86 grama.

Više javno tužilaštvo u Pančevu je u optužnici predložilo da sud produži pritvor protiv okrivljenog V. V. zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo.
Za krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga je propisana kazna zatvora u trajanju od tri do dvanaest godina, dok je za krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga propisana novčana kazna ili kazna zatvora u trajanju do tri godine.
 
BONUS VIDEO: DR Novosti: Kada treba početi sa anti-age rutinom
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)