UVUKLI GA U AUTO, TUKLI, PA IZBACILI IZ VOZILA: Uhapšena dvojica mladića (29) zbog sumnje da su brutalno prebili Leskovčanina

I. M.

15. 03. 2024. u 14:54

INTENZIVNIM operativnim radom policija je u Leskovcu pronašla i uhapsila M. C. (29) i N. J. (29), iz ovog grada, zbog sumnje da su tukli dvadesetsedmogodišnjeg mladića i teško ga povredili.

УВУКЛИ ГА У АУТО, ТУКЛИ, ПА ИЗБАЦИЛИ ИЗ ВОЗИЛА: Ухапшена двојица младића (29) због сумње да су брутално пребили Лесковчанина

Foto: N. Skenderija/MUP

Policijska uprava u Leskovcu je saopštila da se uhapšeni muškarci sumnjiče da su 1. marta, sa još dve osobe za kojima se intenzivno traga, jednom dvadesetsedmogodišnjaku zadali više udaraca u glavu, a da su ga zatim uvukli u vozilo i odvezli na periferiju Leskovca.

Tamo su, kako se sumnja, nastavili da ga tuku, a potom su ga vratili u grad i izbacili iz vozila.

Povređeni mladić je zbrinut u Opštoj bolnici u Leskovcu, a osumnjičeni se terete da su izvršili krivična dela teška telesna povreda i nasilničko ponašanje. Oni su, uz krivičnu prijavu, privedeni nadležnom tužilaštvu.

BONUS VIDEO: Saobraćajka u Džordža Vašingtona

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo