DROGA U AUTOMOBILU : Novosadska policija zaplenila 52 kilograma marihuane

S. B.

26. 03. 2024. u 13:39

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu, zaplenili su 52 kilograma marihuane i uhapsili dvojicu osumnjičenih za krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

ДРОГА У АУТОМОБИЛУ : Новосадска полиција запленила 52 килограма марихуане

PUNS

- Inspektori kriminalističke policije su, u Surčinu, u automobilu A. S. (34) iz Raške, pronašli pakete sa ukupno 38 kilograma marihuane, i novac, u domaćoj i stranoj valuti, za koji se sumnja da potiče od prodaje narkotika – ističe se u saopštenju Policijske uprave Novi Sad i dodaje da je pretresom stana i vozila L. P. (26), u Inđiji, novosadska policija je pronašla 14 kilograma marihuane i novac, za koji se, takođe, sumnja da je stečen prodajom droge.

Obojici osumnjičenih je određeno zadržavanje do 48 časova i biće privedeni, uz krivične prijave, višim javnim tužiocima u Beogradu i Sremskoj Mitrovici.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!