U TUŽILAŠTVU SASLUŠANI PLJAČKAŠI IZ ZEMUNA: Dvojica se branila ćutanjem, treći saučesnik sve priznao

J.D.Lj.

29. 03. 2024. u 11:06

TREĆE osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je u saradnji sa PU za grad Beograd uhapsilo osumnjičene – saizvršioce A. N. (33) i M. P. (33) zbog razbojništva i D. N. (24) koji je pomogao osumnjičenima u izvršenju krivičnog dela na štetu O. B.

У ТУЖИЛАШТВУ САСЛУШАНИ ПЉАЧКАШИ ИЗ ЗЕМУНА: Двојица се бранила ћутањем, трећи саучесник све признао

Foto: Printskrin/Instagram

A. N. je 25. marta u Zemunu upotrebom sile prema oštećenom od njega oduzeo sportsku torbu u kojoj se nalazio novac u iznosu od 1.380.000 dinara, u nameri da takvim prisvajanjem pribavi sebi, M. P. i D. N. protivpravnu imovinsku korist.

Po instrukcijama M. P. onda je A. N., obučen u uniformu „Glovo“ dostavljača, sačekao oštećenog na lokaciji za koju je znao da će proći.

Kada je A. N. ugledao oštećenog, pritrčao mu je i udario ga pesnicom u predelu lica, iz ruke mu istrgao torbu sa novcem, nakon čega je D. N. dovezao kamionet na početku Batajničkog druma, u koji je A. N. ubacio torbu sa logom „Glovo“ u koju je ubacio oduzeti novac i bicikl kojim se dovezao.

D. N. je novac kamionom prevezao u park gde je torbu sa novcem predao M. P., a on mu je kao nagradu dao iznos od 18.000 dinara za izvršeni transport para.

Osumnjičeni A. N. i M. P. su se branili ćutanjem, dok je D. N. u potpunosti priznao izvršenje krivičnog dela.

Imajući u vidu da je potrebno obezbediti nesmetano vođenje krivičnog postupka, te da su A. N. i M. P. ranije osuđivani, Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je sudu predložilo da prema A. N. i M. P. odredi pritvor, koji je rešenjem i određen.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)