NOVOSTI UŽIVO IZBORI 2024 SA LICA MESTA

VOZAČ KOMBIJA KOJI JE USMRTIO MOTOCIKLISTU BEZ ALKOHOLA I DROGE U KRVI: Naložena veštačenja, ispituju se svedoci tragedije

J.D.Lj.

20. 05. 2024. u 13:52

R. I. koji je juče oko 10 časova svojim kombijem naleteo na motociklistu M. V. u selu Zvečka kod Obrenovca i na mestu ga usmrtio, nije bio pod dejstvom alkohola, niti psihoaktivnih supstanci.

ВОЗАЧ КОМБИЈА КОЈИ ЈЕ УСМРТИО МОТОЦИКЛИСТУ БЕЗ АЛКОХОЛА И ДРОГЕ У КРВИ: Наложена вештачења, испитују се сведоци трагедије

Foto: N. Skenderija/MUP

Ovu vest za "Novosti" potvrdila je i Danijela Sinđelić, portparolka obrenovačkog OJT koje vodi istragu o ovom slučaju:

- Osumnjičenom, koji inače do sada nije nikada krivično ni prekršajno osuđivan, na licu mesta su rađeni test na alkohol i droge i oni su pokazali da je negativan - kaže portparolka.

- Istraga o ovom slučaju se nastavlja, a krivična prijava protiv osumnjičenog ići će u redovnom postupku. Istovremeno, Tužilaštvo je, osim saslušanja svedoka, naložilo tehničko veštačenje kombija, kao i druga saobraćajna veštačenja, ali i obdukciju tela stradalog.

Prema prvim informacijama iz istrage, do nesreće je došlo kada je vozač R. I., izlazeći sa sporednog puta, naleteo na motociklistu koji se regularno kretao regionalnim, odnosno glavnim putem. 

Došlo je do direktnog udara dva vozila, a motociklista je pao sa motora i, od siline udara, "odleteo" više metara dalje od mesta udesa. Nažalost, do dolaska policije i Hitne pomoći, M. V. je preminuo.

Ovo je, inače, drugi puta za nedelju dana da je u Obrenovcu stradao motociklista u saobraćaju i nadležni apeluju na vozače da budu pažljiviji u vožnji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKVA ODLUKA ORGANIZATORA! Evo kada Novak Đoković igra naredni meč na Rolan Garosu