TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD BOGATIĆA: Pijan automobilom pokupio dve devojke na biciklima, pa pobegao

Novosti online

07. 05. 2023. u 17:17

DVE devojke povređene su u saobraćajnoj nezgodi noćas u Dublju kod Bogatića, kada ih je pokosilo vozilo šabačkih registarskih oznaka kojim je u alkoholisanom stanju upravljao N.P. (23) iz Skrađana koji je potom pobegao sa mesta udesa.

ТЕШКА САОБРАЋАЈНА НЕСРЕЋА КОД БОГАТИЋА: Пијан аутомобилом покупио две девојке на бициклима, па побегао

Foto: Shutterstock

U saobraćajnoj nesreći kod Bogatića, mladić (N.P.) u alkoholisanom stranju pokosio je dve devojke, nakon čega je pobegao sa lica nesreće.

Obe devojke su hospitalizovane u šabačkoj bolnici sa brojnim povredama po glavi i telu. T.J. (19) ima teške telesne povrede, frakturu lobanje i naprsnuće potiljačne kosti, a njena drugarica K.S. (20) je lakše povređena.

- Devojke su se kretale biciklima svojom stranom kolovoza Karađorđevom ulicom kada je na njih naleteo automobil, oborio ih i odbacio ih u kanal. Pošto se nije zaustavio prešao je preko bicikla i tom prilikom nabušio gumu. Zaustavio se oko kilometar dalje da bi promenio gumu i u tom trenutku su ga, zahvaljujući dojavi građana, pronašli policajci i priveli u policijsku stanicu - naveo je izvor.

Uviđaj su obavili pripadnici policije iz Bogatića i dežurni tužilac.

Mladić je imao 1,39 promila alkohola u krvi, pa je zadržan na trežnjenju. Sa krivičnom prijavom danas je priveden kod tužioca, a po odluci sudije za prethodni postupak posle saslušanja je pušten na slobodu, prenosi Informer.

BONUS VIDEO: SPECIJALCI GA OPKOLILI SA SVIH STRANA: Pogledajte snimak hapšenja muškarca koji je pretio masakrom

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!