STRAŠNE SLIKE SA MESTA NESREĆE KOD NOVOG MILOŠEVA: Motociklista udario u automobil, ostao na mestu mrtav (FOTO)

R. Š.

19. 05. 2023. u 22:26

Vozač motora D. R. (53) iz Novog Miloševa poginuo je večeras u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u centru tog sela, u opštini Novi Bečej.

СТРАШНЕ СЛИКЕ СА МЕСТА НЕСРЕЋЕ КОД НОВОГ МИЛОШЕВА: Мотоциклиста ударио у аутомобил, остао на месту мртав (ФОТО)

Foto: R. Šegrt

Tragedija se dogodila oko 18,30 sati u najprometnijoj, u Ulici Maršala Tita, koja je glavna u tom mestu. Vozač motora život je izgubio na licu mesta kada se, iz zasad nepoznatih razloga, sudario sa automobilom koji se kretao u istom smeru. Ulica u kojoj se sudar dogodio je široka i pregledna i nikom nije jasno kako je došlo do toga da motorista udari u automobil ispred sebe.

- Motorista je udario u zadnji deo automobila marke „Folksvagen pasat“, kikindskih registarskih oznaka. Izgleda da je hteo da skrene, ali je umesto skretanja na levo, u bočnu ulicu, udario u automobil ispred sebe. Kako se to dogodilo niko ne zna – ispričao je jedan meštana Novog Miloševa, koji je bio na licu mesta.

Na mestu nesreće ubrzo se okupio veliki broj mešatana, a pristizali su i članovi porodice stradalog čoveka. Na licu mesta bila je i patrola policije. Saobraćaj je bio zatvoren u delu ove ulice, a vozila su se usmeravala u susednu ulicu. Reporterka „Novosti“ slučajno se zadesila na mestu nesreće, putujući iz Novog Sada prema Kikindi, pa donosimo slike sa mesta tragedije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (1)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!