POZNATO STANJE POVREĐENIH U UDESU KOD NIŠA: Među njima i dete (10)

Novosti online

26. 06. 2023. u 12:50

ČETVORO od sedmoro povređenih u udesu koji se sinoć dogodio na auto-putu Niš-Beograd, zbrinuto je u Kliničkom centru u Nišu. Prema prvim informacijama sudarila su se dva automobila - jedan u kojem je bila porodica iz Bugarske, otac, majka i tri deteta, i drugi sa dvoje državljana Srbije.

ПОЗНАТО СТАЊЕ ПОВРЕЂЕНИХ У УДЕСУ КОД НИША: Међу њима и дете (10)

Foto: J. Ćosin

Na svu sreću, nisu svi povređeni da bi morali da budu upućeni na lečenje u UKC Niš, gde je zbrinuto četvoro povređenih.

-S. C. star 35 godina zadobio je prelom jednog rebra sa desne strane i manje kontuzione povrede pluća, bez indikacija za hirurško lečenje. Upućen je u matičnu ustanovu ZC Prokuplje. Pregledan je i zbrinuti N. M. star 34 godine zbog frakture kosti desnog stopala, manje kontuzije gornjeg režnja levog plućnog krila, lokalnog nagnječenja potiljačno levo. Pušten je kući na dalje lečenje - kažu u UKC Niš.

Povređeno i dete

U niškom zdravstvenom centru završilo je i dvoje bugarskih državljana od kojih je jedno dete.

-Dečak, bugarski državljanin, N. N. star 10 godina zadobio je prelom nadlakatne kosti u srednjem delu sa dislokacijom i manji preloma čašice levog kolena. Dečji hirurg indikovao je prijem na kliniku za dečju hirurgiju, ali je majka odbila i potpisala se da ne želi hospitalizaciju i odvela ga na dalje lečenje u Bugarsku.

N. K. (32) zadobio je nagnječenje mekih tkiva poglavine sa delimičnim rascepom istih.

Vratio se sa porodicom u Bugarsku, saopšteno je iz UKC Niš, piše Blic.

BONUS VIDEO: AKCIJA SRPSKE POLICIJE: Na teritoriji centralne Srbije uhapsili do zuba naoružane Kurtijeve specijalce

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)