GASILI POŽAR, PA PRONAŠLI LEŠ: Užas u selu kod Gornjeg Milanovca

Novosti onlajn

02. 07. 2023. u 14:50

U SELU Polom, kod Gornjeg Milanovca, danas se dogodila tragedija kada su vatrogasci, prilikom gašenja požara na štali, zatekli osobu koja se obesila.

ГАСИЛИ ПОЖАР, ПА ПРОНАШЛИ ЛЕШ: Ужас у селу код Горњег Милановца

Foto: Tanjug

Pretpostavka je da se jeziva tragedija dogodila oko 11.50 časova i to nakon što su vatrogasci dobili dojavu da gori štala u selu Polom.

- Na mesto požara upućena je tročlana ekipa sa jednim vozilom. Utvrđeno je da se krov štale, prilikom izbijanja vatrene stihije, potpuno urušio. Prilikom gašenja požara, u štali je zatečena osoba za koju se sumnja da se obesila - navodi dobro obavešten izvor za medije.

U međuvremenu, vatrogasci su lokalizovali požar. Na mestu tragedije je i policija, koja će detaljnom istragom utvrditi identitet, vreme i uzrok smrti osobe čije je telo nađeno.

(Informer)

BONUS VIDEO: 

UBISTVO U ZEMUNU - Policija na mestu zločina, u toku uviđaj

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)