HTEO DA SE OSVETI ŽENI, PA OTROVAO SINA I SEBE? Drami kod Pirota prethodila svađa supružnika

Novosti online

05. 07. 2023. u 11:37

MUŠKARAC (28) iz Pirota pokušao je da ubije svog dvogodišnjeg sina i sebe, nakon što se navodno posvađao sa suprugom.

ХТЕО ДА СЕ ОСВЕТИ ЖЕНИ, ПА ОТРОВАО СИНА И СЕБЕ? Драми код Пирота претходила свађа супружника

Foto D. N.

Prava drama odigrala se u ponedeljak kasno uveče, a otac je prvo dao mališanu da popije sonu kiselinu, a potom je i sam popio tu tečnost.

- U Opštu bolnicu u Pirotu preksinoć oko ponoći primljeni su muškarac (28) i dvogodišnje dete zbog trovanja kiselinom. Zbog težine povreda, opekotina po licu i usnama, ali i povreda jednjaka i želuca, obojica su sanitetom transporotvana u niški Klinički centar. Muškarac je u teškom stanju, lekari mu se bore za život - potvrdili su u pirotskoj policiji.

Ostavila ga supruga

Kako se nezvanično saznaje, pokušaj ubistva i samoubistva dogodio se u blizini jednog pirotskog naselja, na mestu koje meštani zovu Vašarište, nakon što se otac posvađao sa majkom deteta, odnosno svojom ženom.

- Sumnja se da je prvo dao detetu kiselinu, pa ju je on popio. Sve se desilo zbog toga što se navodno posvađao sa ženom i zbog poremećenih odnosa u porodici. Čuli smo da ga je ona ostavila, pa je on hteo da napravi katastrofu da bi žena patila. Verovatno je hteo da joj se osveti - kaže izvor i dodaje da je prava sreća što je mališan ostao živ.

Meštani pričaju da otac zapravo ne živi u tom naselji, ni okolini.

- Na tom mestu koje zovemo Vašarište skuplja se omladina iz kraja. Sede uveče, druže se i ćaskaju. Tog čoveka sa detetom ne poznajemo, on ne stanuje ovde uopšte. Mislimo da je on u ponedeljak uveče došao odnekud tu sa sinom - pričaju žitelji ovog dela Pirota i dodaju da se u okolini Vašarišta nalaze samo dve kuće.

- Komšije iz tih kuća su nam rekle da su u ponedeljak uveče videli automobile tu i neku gungulu. Strašno je ovo što se desilo. Nadamo se da će dečak biti dobro - kaže sagovornik.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)