SUVOZAČ SNIMAO "LAJV" IZ AUTOMOBILA PRE NESREĆE? Detalji stravičnog užasa na auto-putu "Miloš Veliki" (VIDEO)

Novosti Onlajn

04. 09. 2023. u 11:54

NENAD B. (40), suvozač iz "fijata" koji je juče teško povređen na auto-putu "Miloš Veliki", u nesreći u kojoj je njegov prijatelj Dejan J. (53), koji je upravljao automobilom, nastradao, sve vreme je snimao klip za Tik-tok, spekulišu mnogi korisnici društvenih mreža.

СУВОЗАЧ СНИМАО ЛАЈВ ИЗ АУТОМОБИЛА ПРЕ НЕСРЕЋЕ? Детаљи стравичног ужаса на ауто-путу Милош Велики (ВИДЕО)

Foto: Printscreen/Instagram/serbialive_beograd

Na video-snimku objavljenom na Tik-toku, jedan od korisnika je objavio snimak vožnje Dejana J. u kontrasmeru, apostrofirajući da suvozač iz tog automobila sve vreme drži mobilni telefon u rukama i snima takozvani "lajv".

Ova informacija, međutim, nije zvanično potvrđena, a policijska istraga će utvrditi sve detalje jezivog udesa.

Podsetimo, Dejan J. (53) nastradao je na auto-putu "Miloš Veliki", kada se, dok je vozio "fijat" brzom trakom u kontrasmeru, zakucao u drugi automobil.

Prilikom sudara, vozilo u kom se nalazio Dejan J. se zapalilo, a on je, kako su preneli portali, ostao zarobljen u njemu i živ izgoreo. 

U ovom stravičnom udesu povređen je saputnik Dejana J., kao i Dragoslava P. (30), koja je bila za volanom "hjundaija" u koji se zakucao "fijat punto".

BONUS VIDEO: AUTOBUS UDARIO ŽENU I DETE - Teška nesreća na Labudovom brdu

(Informer)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (2)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima