POZNATO KO JE NASTRADAO U NESREĆI U SELU VRELO: Jedna osoba teže povređena, druga lakše, istraga u toku

Novosti Onlajn

04. 09. 2023. u 13:02

U SUDARU kombija i automobila u svrljiškom selu Vrelo stradao je B. M. (61), vozač "audija", a dva putnika iz tog vozila su povređena.

ПОЗНАТО КО ЈЕ НАСТРАДАО У НЕСРЕЋИ У СЕЛУ ВРЕЛО: Једна особа теже повређена, друга лакше, истрага у току

Foto: ilustracija/R.Š.

Telo muškarac je poslato na obdukciju.

Nezvanično, jutros oko 10 sati došlo je do direktnog sudara kombija i automobila.

Prema rečima očevidaca, vatrogasci su iz vozila izvlačili putnike. Nesrećni čovek je na mestu ostao mrtav, dok je jedna osoba teže, a druga lakše povređena.

Sumnja se da je vozač kombija "proklizao" na putu i direktno udario u automobil.

Povređeni

U UC UKC Niš hospitalizovana su dva pacijenta, muškog pola, jedan sa teškim povredama opasnim po život, drugi sa lakšim telesnim povredama.

- Nakon hitne dijagnostike po trauma protokolu, u reanimaciju Urgentnog centra UKC Niš primljen je pacijent N. K. (53), kome su konstatovane teške telesne povrede i trenutno se nalazi u životno ugrožavajućem stanju. Utvrđene su višestruke povrede i prelomi rebara i grudnog koša, a sumnja se i na povredu vratnog dela, odnosno jednjaka. Zbog ozbiljnosti i težine povreda, pacijent će odmah biti podvrgnut hirurškim intervencijama, radi daljeg zbrinjavanja. Drugi pacijent N. J. (34) zbrinut je u delu za hirurške intervencije i opservaciju Urgentnog centra UKC Niš. Nakon urađene kompletne dijagnostike, utvrđeno da nema težih povreda, sem oguljotina i ogrebotina i biće zadržan u UC, radi daljeg praćenja i sagledavanja njegovog zdravstvenog stanja - kažu iz UKC Niš.

BONUS VIDEO: AUTOBUS UDARIO ŽENU I DETE - Teška nesreća na Labudovom brdu

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove