DEJANOVA POSLEDNJA OBJAVA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Samo nekoliko časova pre stravične nesreće delio je tužne poruke (FOTO)

Novosti online

04. 09. 2023. u 20:28

DEJAN J. (53) koji je juče poginuo na auto putu Miloš Veliki ostavio je neposredno pred nesreću tužne statatuse na svom Fejbuk profilu, u kojem kao da je slutio kraj.

ДЕЈАНОВА ПОСЛЕДЊА ОБЈАВА НА ДРУШТВЕНИМ МРЕЖАМА: Само неколико часова пре стравичне несреће делио је тужне поруке (ФОТО)

Foto: Printskrin/Fejsbuk

- Čovek se voli dok je živ, ne kada umre. Ne trebaju mu tada lepe reči, trebaju mu dok je živ. Ne treba tada toliko pričati o njegovim idealima i snovima, potrebno mu ih je ne gušiti dok je živ. Ne treba tada tone cveća i hvalospeva nad svojim odrom, treba sada jedan nežan pogled, dodir, stisak ruke. Sve ono što nisi dao tada, ne trebaš ni kasnije davati, gluma je to ili kajanje što na koncu za tu osobu isto dođe-stoji u jednom od poslednjih statusta Dejana J.

Foto: Printskrin/Društvene mreže

Poslednji status bio je sa stranice "muftijin amanet", u kojem između ostalog piše:

- Zašto su mnogi ljudi nesretni, nezadovoljni?

Dejan J. je juče ušao svojim "fijat puntom" u kontra smer na auto-putu i vozio brzom trakom šest kilometara. Na mestu suvozača bio je bio N. K. (40).

Foto: Printskrin/Društvene mreže

U jednom trenutku, "fijat" se direktno zakucao u automobil "hjundai", kojim je upravljala D. P. (30). 

Posle udarca, "punto" se zapalio, a vozač je nastradao. U nesreći su povređeni N. K. i D. P. i oni su prevezeni u KBC Zemun.

Dejan je za sebe napisoa da je Šibenika i da živi u Debeljači kod Pančeva. Naveo je da je razveden i da radi kao medicinski sportski maser.

(Informer)

BONUS VIDEO: KOMŠIJE U ŠOKU POSLE UBISTVA U MLADENOVCU: Dušan bio izvanredan čovek i sjajan majstor

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)