ČOVEK PAO SA ZGRADE U NOVOM SADU: Spavao na simsu, pa pao sa 4. sprata

Novosti online

14. 09. 2023. u 09:03

PREMA nezvaničnim saznanjima, uplašeni građani pozvali su policiju i vatrogasce i prijavili da jedna muška osoba spava na simsu, na četvrtom spratu zgrade u Fruškogorskoj.

ЧОВЕК ПАО СА ЗГРАДЕ У НОВОМ САДУ: Спавао на симсу, па пао са 4. спрата

Foto: Shutterstock

Muškarac iz Novog Sada je povređen kada je noćas oko 00.45 sati pao sa četvrtog sprata krova zgrade i to dok je spavao na simsu!

Prema nezvaničnim saznanjima, uplašeni građani pozvali su policiju i vatrogasce i prijavili da jedna muška osoba spava na simsu, na četvrtom spratu zgrade u Fruškogorskoj ulici u Novom Sadu.

- Ekipa vatrogasaca je odmah intervenisala i utvrdila da muškarac spava na ivici zgrade, na simsu širine 30 centimetara. Odmah su počeli da postavljaju vazdušni jastuk, ali pre nego što su to uradili muškarac je pao sa zgrade - priča dobro obavešteni izvor.

Lekarska ekipa Hitne pomoći odmah je intervenisala i ukazala pomoć povređenom muškarcu. Policija je obavila uviđaj i utvrđuje sve detalje ovog slučaj.

(Informer)

BONUS VIDEO: KOMŠIJE U ŠOKU POSLE UBISTVA U MLADENOVCU: Dušan bio izvanredan čovek i sjajan majstor

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

NEVIĐEN HAOS: Potukli se Kilijan Mbape i superbogati gazda PSŽ-a?!