PIJAN UBIO BICIKLISTU, PA SE VRATIO NA UVIĐAJ? Detalji tragedije u Vršcu, u kojoj je stradao 49-godišnji muškarac

19. 09. 2023. u 15:07

VIŠE javno tužilaštvo u Pančevu pokrenulo je istragu protiv muškarca P. K. (53) iz vršačkog sela Mali Žam, zbog sumnje da je 15. septembra oko 23 časa u stanju teške alkoholisanosti usmrtio biciklistu, a zatim pobegao sa mesta nesreće.

ПИЈАН УБИО БИЦИКЛИСТУ, ПА СЕ ВРАТИО НА УВИЂАЈ? Детаљи трагедије у Вршцу, у којој је страдао 49-годишњи мушкарац

Foto: Pixabay

Ova tragedija dogodila se na ulazu u Vršac iz pravca graničnog prelaza Vatin, kada se nastradali Vrščanin Z. S. (49) sa još dvojicom kolega biciklima vraćao sa posla.

Prema rečima očevidaca, P. K. je neprilagođenom brzinom vozio iza trojice biciklista, a kada ih je sustigao, udario je u Z. S., koji je bio u sredini. Vozač nije ni zastao, već je istom brzinom pobegao sa lica mesta.

Kako „Novosti“ nezvanično saznaju, on je odmah posle nesreće otišao na obližnju pumpu, kupio kafu da ponese i vratio se na uviđaj.

P. K. je saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Pančevu, koje je predložilo da mu se odredi pritvor do 30 dana.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

VELIKI FUDBALSKI HAOS: Mančester siti ne može da igra u Ligi šampiona?!