NAĐENO TELO KOD ALEKSANDROVCA: Nesrećnog čoveka izvlačili vatrogasci, bio je na traktoru

S.BABOVIĆ

04. 12. 2023. u 11:44

TELO meštanina Aleksandrovca nađeno je u selu Koznica, nedaleko od ovog mesta, saznaju "Novosti".

НАЂЕНО ТЕЛО КОД АЛЕКСАНДРОВЦА: Несрећног човека извлачили ватрогасци, био је на трактору

Foto:S.Babović

Kako saznajemo, reč je o meštaninu Đ. D. (54). Njegovo telo otkriveno je kod traktora u manjoj provaliji. U izvlačenju su učestvovali pripadnici Vatrogasno-spasilačke jedinice. 

Telo je poslato na obdukciju, kako bi se utvrdio tačan uzrok tragedije, ali, za sada, sve ukazuje da je u pitanju zades. Prema preliminarnim informacijama sa lica mesta, nema sumnjivih okolnosti. 

Na putevima u Rasinskom okrugu u proseku je oko 40.000 registrovanih traktora. I pored svih mera zaštite i apela nadležnih vozačima i rukovaocima poljoprivrednom mehanizacijom, nesreće se, ipak, dešavaju. Jedna od poslednjih bila je ovog jula, kada je D. T. (45) iz naselja Drtovci kod Brusa poginuo na livadi u Batotu.

Prošlog juna je poginula A. M. (48), meštanka sela Stanci kod Kruševca. Poljoprivredno vozilo bilo je povezano sa mašinom za baliranje sena. Nešto ranije, život je izgubio M. S. (48), nastavnik u školi, iz Milutovca kod Trstenika.

 U julu, 2019. godine u selu Vratare na 15 kilometara od Kruševca, u prevrtanju traktora nastradao bračni par Radica (70) i Dragan Gavrilović (69). Tragediju je preživela njihova ćerka Lidija (50), koja je prošla sa povredama leđa i obe ruke.

Kruševljanin Dragan Jezdić (66) poginuo je na traktoru iste godine, u potkopaoničkom zaseoku Mutara, 30-ak kilometara od Brusa.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZNENADNA SMRT: Preminuo Danilo Dončić