HAOS U CENTRU KRUŠEVCA: Kamion se zakucao u zgradu RFZO (VIDEO)

S.BABOVIĆ

04. 12. 2023. u 12:43

HAOS u centru Kruševcu nastao je nešto pre 12 sati kada se, iz sada nepoznatih razloga, kamion zakucao u zgradu RFZO u centru grada!

ХАОС У ЦЕНТРУ КРУШЕВЦА: Камион се закуцао у зграду РФЗО (ВИДЕО)

Foto:S.Babović

Očevici navode da se vozilo kretalo glavnom ulicom iz pravca Spomenika kosovskim junacima.

- Prvo je udario u putničko vozilo, a zatim je skrenuo ka zgradi socijalnog, oboren je semafor i đubrijera, svi su se uspaničili, ali na sreću, sve je dobro prošlo po ljude - navode za "Novosti" Kruševljani, koji su se zatekli na licu mesta.

Ekipa hitne pomoć brzo je došla na lice mesta i vozaču ukazala pomoć. Prema prvim informacijama, u nesreći nije ozbiljnije povređen.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!