KAMION IZ ZRENJANINA PREVRNUO SE KOD KIKINDE: Vozač prevezen u bolnicu, nije životno ugrožen ( Foto)

R. Š.

20. 12. 2023. u 15:24

Danas pre podne na putu od Iđoša ka Kikindu prevrnuo se kamion zrenjaninskih registarskih oznaka, kada je vozač (42), takođe iz Zrenjanina, izgubio kontrolu nad vozilom i skrenuo u desnu stranu.

КАМИОН ИЗ ЗРЕЊАНИНА ПРЕВРНУО СЕ КОД КИКИНДЕ: Возач превезен у болницу, није животно угрожен ( Фото)

Foto: Privatna arhiva

Kamion marke „volvo“ je sleteo s kolovoza i kanal i tu se prevrnuo. Vozač je prevezen u kikindsku bolnicu, gde su mu konstatovane teže telesne povrede koje nisu opasne po život.

- Do nezgode je došlo kada je vozač iz Zrenjanina izgubio kontrolu nad teretnim vozilom, skrenuo u desno, sišao sa kolovoza na bankinu, prevrnuo se i zaustavio u kanalu. Kamion se bočno prevrnuo u kanal, koji se nalazi uz desnu ivicu kolovoza. Četrdesetdvogodišnji vozač je prevezen u Opštu bolnicu u Kikindi gde su mu konstatovane teže telesne povrede, koje nisu opasne po život – saopšteno nam je u Policijskoj upravi u Kikindi.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi nije bilo drugih učesnika. Nezgoda je policiji prijavljena oko 10, 20 sati. Kamion koji se prevrnuo u kanal kretao se iz pravca Iđoša ka Kikindi. Kako saznajemo, kamion je bio prazan, odnosno nije imao teret u prikolici.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)