NOVI DETALJI STRAVIČNE NESREĆE KOD KAMENICE: Od siline udarca ispao motor iz vozila, nesretnom čoveku nije bilo spasa (FOTO)

Novosti online

03. 01. 2024. u 12:09

MUŠKARAC star 44 godine stradao je jutros oko 9 časova u teškoj saobraćajnoj nesreći u Sremskoj Kamenici na putu prema Iriškom vencu, a kako se saznaje, do sudara je došlo kada je automobil krenuo da u krivini pretiče kamion sa prikolicom.

НОВИ ДЕТАЉИ СТРАВИЧНЕ НЕСРЕЋЕ КОД КАМЕНИЦЕ: Од силине ударца испао мотор из возила, несретном човеку није било спаса (ФОТО)

Foto: N. Skenderija/MUP

- Krenuo je da pretiče, ali je kada su došli do suženja kamion u punoj brzini naleteo na automobil. Od siline udarca automobil je naleteo na stenu pored puta tako da je iz vozila ispao i ceo motor - kaže očevidac i dodaje:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 193_ns (@193ns_rs)

- Bilo je jasno da, nažalost, nema pomoći muškarcu koga su izvlačili iz vozila tako što su sekli automobil. On je stradao na licu mesta, a kamiondžija je lakše povređen.

Saobraćaj je trenutno u prekidu i u toku je uviđaj.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NS Uživo (@nsuzivo.rs)

- Nakon obavljenog uviđaja će biti jasno kako je tačno došlo do sudara. Ono što je za sada sigurno je da je klizav drum doprineo gubljenju kontrole nad vozilima u kritičnom trenutku - kaže izvor Kurira iz istrage.

BONUS VIDEO: "POLICIJA, RUKE NA LEĐA": Pogledajte veliku akciju hapšenja osumnjičenih za dojave o bombama

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!