TEŠKA NESREĆA KOD GAZELE: Sleteo sa puta i udario u stub nadvožnjaka, ostao na mestu mrtav (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Novosti online

08. 01. 2024. u 08:49

VOZAČ automobila starosti oko (45) godina poginuo je u saobraćajnoj nesreći kada je sleteo sa puta i udario u stub nadvožnjaka u blizini mosta Gazela.

ТЕШКА НЕСРЕЋА КОД ГАЗЕЛЕ: Слетео са пута и ударио у стуб надвожњака, остао на месту мртав (УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО)

Foto: M. Anđela/Profimedia/Ilustracija

Kako nezvanično saznaje Informer, saobraćajna nesreća dogodila se jutros oko 7 sati na uglu ulica Vladimira Popovića i Jurija Gagarina ispod mosta Gazela.

Na mestu nesreće su dva policijska vozila i skoro potpuno uništen automobil. Vozač je od zadobijenih povreda nastradao na mestu nesreće. 

-  Jurija Gagarina malo pre Gazele dve patrole policije stoje uz auto koji udario u stub nadvožnjaka. Auto potpuno uništen - piše u opisu objave na Instagram stranici "Moj Beograd" .

BONUS VIDEO: POŽAR U ZRENjANINU: Gorela bivša tekstilna fabrika

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu