KOLAPS NA "MILOŠU VELIKOM", BLOKIRAN I AUTO-PUT KOD UMČARA: Zbog snega koji pada lančani sudari i zastoji na svakom koraku (FOTO/VIDEO)

Novosti online

08. 01. 2024. u 21:10

ŠIROM Srbije zbog snega koji pada, kao i neprilagođene vožnje, dešavaju se saobraćajne nesreće.

КОЛАПС НА МИЛОШУ ВЕЛИКОМ, БЛОКИРАН И АУТО-ПУТ КОД УМЧАРА: Због снега који пада ланчани судари и застоји на сваком кораку (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Printskrin instagram

Večeras su se tako na auto-putu Miloš Veliki, između Lajkovca i Uba, sudarila dva putnička vozila. Kako prenose mediji, srećom nema teže povređenih.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Par kilometara dalje došlo je do još jedne nezgode, tačnije do lančanog sudara u kom su učestvovala četiri vozila. Zbog uviđaja su na auto-putu dugačke kolone vozila, a nadležni apeluju na vozače da svoju vožnju prilagode uslovima na putu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Auto- put kod Umčara u smeru ka Nišu trenutno je blokiran zbog lančanog sudara. U nezgodi je učestvovalo više putničkih i jedno teretno vozilo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Novi sudar u pravcu ka novom Beogradu, ovog puta i na Mostu na Adi. Vozila bukvalno mile.

BONUS VIDEO - ZAVEJAN AUTO-PUT KOD RUMSKE PETLjE: Kilometarske kolone u smeru ka Zagrebu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024