SPREMALA SAM HRANU ZA BEBU, PEĆ SE ODJEDNOM ZAPALILA, NISAM USPELA DA JE SPASEM: Majka male Darije koja je stradala u požaru za "Novosti"

J.D.Lj.

15. 01. 2024. u 11:56

SVI u porodici Petković u kojoj se juče desila tragedija kada je u požaru izgorela šestomesečna Darija su u neverici, šoku i velikoj boli.

СПРЕМАЛА САМ ХРАНУ ЗА БЕБУ, ПЕЋ СЕ ОДЈЕДНОМ ЗАПАЛИЛА, НИСАМ УСПЕЛА ДА ЈЕ СПАСЕМ: Мајка мале Дарије која је страдала у пожару за Новости

Foto: Z. Jovanović

Danijela Petković, majka male Darije, za "Novosti" je izjavila:

- Spremala sam na šporetu hranu za bebu. Pored je bila kvarcna peć. Odjednom, počela je da varniči i zapalila se. Odmah sam dvoje dece, ćerkice od 2 i 3 godine, koje su zajedno sa mnom i Darijom bile u istoj sobi, izbacila kroz prozor napolje. Onda sam krenula da uzmem i bebu, koja je bila u krevecu, umotana u ćebe. Ali od dima sam se onesvestila. Nisam uspela....

U pomoć su, videvši vatru, odmah pritrčali ostali ukućani, otac Nikola, baka Biljana i ostali. No, nažalost, već je bilo kasno.

Podsetimo, požar je izbio juče oko 10.20 časova. Telo bebe pronašli su vatrogasci u sobi u kojoj je izbio požar, ali uprkos svim naporima majke Danijele da spase decu, desila se tragedija.

BONUS VIDEO: KULjA DIM IZ KROVA - Snimci velikog požara na Senjaku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!