POGINULA MAJKA TROJE DECE: Saobraćajna nesreća u Bogatiću, suprug nastradale očajan - Idem po njeno telo, od sinoć ne znamo za sebe

Novosti online

26. 01. 2024. u 17:18

U SAOBRAĆANOJ nesreći koja se dogodila u sinoć 23.30 časova u Ulici Branka Đonlića u Bogatiću, blizu svoje kuće poginula je Nikolina P (45). Kako se saznaje, nesrećna žena nastradala je vraćajući se sa posla.

ПОГИНУЛА МАЈКА ТРОЈЕ ДЕЦЕ: Саобраћајна несрећа у Богатићу, супруг настрадале очајан -  Идем по њено тело, од синоћ не знамо за себе

Foto V. Mitrić

Dragan,suprug nastradale Nikoline, jedva je smogao snage da kaže par reči.

- Idem sada po nju u Šabac da donesem njeno telo. Sutra će biti sahrana u 12 sati na bogatićkoj kapeli. Od kada smo saznali za tragediju deca i ja ne znamo za sebe - rekao je Dragan. 

Komšije nastradale Nikoline, za nju imaju samo lepe reči.

- Ona radi u fabrici u Šapcu. Vraćala se sa posla, izašla je iz autobusa i poginula na licu mesta. Na mestu gde je nastradala, kod veterinarske stanice u poslednjih 10 godina na tom mestu nastradadalo je njih šest - sedam. Ona ima dvoje dece iz prvog braka, a sa sadašnjim mužem jedno. 

Uviđaj na mestu nesreće obavili su pripadnici policije i dežurni javni tužilac.

Vozaču je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati i on će uz krivičnu prijavu biti priveden u nadležno tužilaštvo.

(Alo)

BONUS VIDEO - JUTRO NAKON OGROMNOG POŽARA: Zgarište u tržnom centru u Bloku 70

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo