BIO JE SIN JEDINAC, I IZDAHNUO NA MAJČINIM RUKAMA: Gornji Milanovac tuguje zbog tragične pogibije dvojice mladića

Novosti online

17. 03. 2024. u 09:59

RADOVAN B. (23) i Nikola Š. (23) poginuli su u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Gornjem Milanovcu, kada je na vozilo u kojem su bili udario automobil za čijim je volanom bio njihov školski drug A.O. (22). Gronji Milanovac će zbog ove jezive tragedije proglasiti u ponedaljak dan žalosti.

БИО ЈЕ СИН ЈЕДИНАЦ, И ИЗДАХНУО НА МАЈЧИНИМ РУКАМА: Горњи Милановац тугује због трагичне погибије двојице младића

Foto: Društvene mreže

Radovan i Nikola poginuli su u jezivoj saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila preksinoć oko 1.40 na raskrsnici Kursuline i Ulice Miloša Velikog u Gornjem Milanovcu.

Sumnja se da se teška tragedija dogodila kada se vozilo u kom su se nalazila dvojica nastradalih nije zaustavilo na znak stop, a onda je automobil kojim je upravljao A.O. udario u njih. Vozač A.O. je priveden u policijsku stanicu i zadržan zbog sumnje vozio neprilagođenom brzinom.

Foto: Printskrin/Instagram

Ono što dodatno otežava celu situaciju jeste činjenica da je mladić koji ih je udario išao s njima u osnovnu školu i delio đačku klupu.

Da tragedija bude još veća poginuli mladić Radovan ima samo majku Vesnu, koja je inače medicinska sestra.

- Ona se te kobne večeri zadesila na ođeljenju hirurgije kada su joj dovezli sina. Sin joj je umro na rukama - kažu šokirani građani Gornjeg Milanovca.

Kako su saopštile lokalne vlasti, u ponedeljak će biti proglašen Dan žalosti.

(Informer)

BONUS VIDEO: "NOVOSTI" NA MESTU ZLOČINA: Pronađeno beživotno telo žene u Novom Sadu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!